dilluns, 8 de novembre del 2010

_Regal7_


Moltes gràcies Susanna pel teu regalet!
:)



(Argentina)

9 comentaris:

  1. Una verdad como un templo. Mi madre decia que " no es más limpio el que más limpia, sino el que menos ensucia" y este dicho siempre lo tengo presente.

    ResponElimina
  2. No és la primera vegada que ho sento. Una gran veritat.

    ResponElimina
  3. GENIAL un veritad com un temple. Un bes

    ResponElimina
  4. Totalment d'acord.

    Quants cops ens ha passat anar per algun lloc i dir "oh, que brut que està tot... que aquí no netegen?". Seguríssim que netegen... el que passa és que les persones som unes guarres, i si hem de recórrer 10 metres per arribar a una paperera, preferim llençar-ho a terra. "I ja ho escombraran".

    ResponElimina
  5. si, es veritat i jo també penso això, però un dia em van dir, si ningú embruta, no cal que hi hagi escombriaires i tot aquestes persones no tindrien feina. Per això de quan en quan embruto una mica, per donar feina

    ResponElimina
  6. És una veritat com un temple! Però si hi reflexionem sobre el tema, la veritat és que és una llàstima que trobem cartells així perquè això vol dir que la gent no és gaire cívica en aquest aspecte... On hem arribat que cal recordar a la gent que no s'han d'embrutar els carrers? Ai...

    ResponElimina
  7. Ai! tenia un tiet que quan era petita sempre em preguntava: "Qui és més net, qui neteja molt o qui embruta poc?". Llavors només pensava "Mira que es pesat el tiet...".

    ResponElimina