Podria tractar-se del preu d'un macabre espectacle consistent en una matança d'anxoves a la costa de l'Escala, semblany a la que fan els japonesos amb les tonyines...
Ufffff quin fastic, (esos gusanillos dentro de una buena sangria), la verdad la prefiero con trocitos de melocoton, pero ya se sabe que hay gustos para todo y en Espany los tenemos a capazos JEjejejejeje.
Podria tractar-se del preu d'un macabre espectacle consistent en una matança d'anxoves a la costa de l'Escala, semblany a la que fan els japonesos amb les tonyines...
ResponEliminaAquests empordanesos :D
ResponEliminaquasi que prefereixo la sangria que explica el Xavier que trobar-me anxoves dintre de la sangria...
ResponEliminaa mi sempre m'agradat amb bresquilla pero hi han tradicions per a tots els gustos.
ResponEliminaUfffff quin fastic, (esos gusanillos dentro de una buena sangria), la verdad la prefiero con trocitos de melocoton, pero ya se sabe que hay gustos para todo y en Espany los tenemos a capazos JEjejejejeje.
ResponEliminai les anxoves ben contentes.....
ResponEliminaMare meva quina aberració...puaj!!!
puaggggggggggggggg con el pringue,,,
ResponEliminaeghs... quines idees tens Meia...
ResponElimina